Results 1 to 3 of 3

Thread: Full site link dead?

  1. #1
    Senior Member DeepR's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,960
    Post Thanks / Like

    Default Full site link dead?

    The "full site" link doesn't seem to work. I prefer the original TC on phone instead of the mobile version. When I click on it, it just reloads the mobile site. When I open full site on a new page, it says the link is dead. Any workaround or fix? Thanks!
    Last edited by DeepR; Dec-26-2018 at 17:49.

  2. #2
    Administrator Krummhorn's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southwestern USA
    Posts
    4,809
    Post Thanks / Like

    Default

    In order to possibly help resolve your issue we have a couple questions:

    1) you are using the full URL for the site? (https://www.talkclassical.com) Any shortened derivatives of that url WILL result in errors viewing the forum;

    2) have you cleared your cache of the browser? TC must be able to load a certain number of "cookies" on each and every session. TC deletes those cookies each time the member logs off normally ... never, ever, click on the red X at the top right to log off. One won't be logged out and the old stale cookies will remain resident in RAM.
    Kh
    Administrator


  3. #3
    Senior Member DeepR's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,960
    Post Thanks / Like

    Default

    Thanks for your help, it's working again.

  4. Likes Krummhorn liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •